Olen yrittänyt olla niin varovainen kuin mahdollista välttääkseni koronaan sairastumisen. Tavoitteena on ollut paitsi oman sarastumisen estäminen, myös niiden tosi iäkkäiden sukulaisten suojaaminen, joiden kanssa olen koko korona-ajan ollut tekemisissä. Olen käyttänyt kaupoissa yms. FFP2-maskia ja ollut sisätiloissa ilman maskia tekemisissä vain kolme kertaa rokotettujen tuttujen  ihmisten kanssa.

Nyt kuitenkin sain päivänä muutamana flunssan oireita, joten tein koronan kotitestin. Tulos oli negatiivinen. Seuraavana päivänä tein testin uudelleen. Tulos oli sama: ei koronaa. Neljäntenä sairauspäivänä päätin tehdä testin vielä kerran, koska osa oireista oli aika hankaliakin. Tulos: positiivinen, kyseessä on sittenkin korona. Se ei sinänsä ihmetyttänyt. Parina viime viikkona koronaan ovat sairastuneet "kaikki", myös muutama iäkkäistä sukulaisista. Onneksi kukaan heistä ei ole ainakaan toistaiseksi joutunut sairaalahoitoon vaan on pärjännyt kotona suhteellisen vähäoireisena.

Tämän oman kokemukseni perusteella olen tullut siihen tulokseen, ettei koronalta voi nyt välttyä ainakaan, jos ei asu jossain korvessa. On tuurista kiinni, sairastuuko vai ei. Uskoisin, että liikkeellä on paljonkin ihmisiä, joilla on oireeton korona tai "flunssa". Noloa tunnustaa. että sorruin tähän itsekin. Tehtyäni kaksi testiä tuloksella "ei koronaa"  päätin, että voin mennä kauppaan. Ei olisi ollut pakko! 

Nyt on viides koronapäivä menossa ja olo on vähän kohentunut. Kyllä se tästä.