Kun Trump kuljettaa kartanoonsa salaista materiaalia vastoin ohjeistusta, kartanon eteen ilmaantuu jopa aseistettuja trumpisteja puoliustamaan idoliaan "lainvastaisilta" toimilta. Tekipä Trump mitä tahansa, syytettiinpä häntä mistä tahansa, kannattajien mielestä on  kyse ajojahdista. Trumpin teflonpintaan ei näytä pystyvän mikään.

Kun Sanna Marin törttöilee, kannattajat - vai pitäisikö sanoa  fanit ja seuraajat -  rientävät apuun. Laaditaan pitkiä sepustuksia, joissa todistellaan, että pääministerilläkin on oikeus juhlia, että ainahan pääministeritkin ovat juhlineet. Tietenkin. Ennenvanhaan eliitti örvelsi Lapin kelohonkalinnoissa ja varmaan nykyäänkin. Jopa kirkon järjestämään tilaisuuteen tilattiin massiivinen määrä alkoholia, paljastui muutama vuosi sitten. 

Myös naiskorttia on heiluteltu. Kun olet nuori nainen, tekemisiäsi tarkastellaan suurennuslasilla. Niinpä niin. Ahtisaarelta kysyttiin aikoinaan suorassa televisiolähetyksessä, onko hän laskenut alleen Tukholman koneessa, mikä oli säälimätöntä ja vastenmielistä, mutta sillekin hurrattiin.  Kun Ahtisaaresta sitten tuli presidentti, häntä ja jopa hänen vaimoaan pilkattiin viihdeohjelmissa, koska Ahtisaari ei ollut Helsingin kulttuurieliitille mieluinen presidentti. Ahtisaari ei ollut nuori nainen.

Juhliminen sinänsä ei ole viimeisimmän Marin-kohun ongelma vaan se, että pääministeri bilettää porukassa, jossa on hänelle tuntemattomia ihmisiä ja sallii suoraan kameraan katsoen videoida biletystään. Se että joku laski videot julkisuuteen, ei ole Marinin syy. Marinin piikkiin menee se, että hän mahdollisti näiden videoiden olemassaolon. Se on verrattoman typerää ja kertoo harkintakyvyn pettäneen.

Mielenkiintoista nähdä, laskeeko tämä kohu Marinin kannatusta. Toistaiseksihan Marinin teflonpintaa ei ole naarmuttanut mikään. Veikkaisin, että ei tämäkään.