Minäkin olen jäänyt koukkuun Elämäni Biisi -ohjelmaan. Se tarjoaa  hyvää musiikkia ja koskettavia tarinoita, joissa ihmiset usein paljastavat jotain syvästi henkilökohtaista. Se vaatii rohkeutta varsinkin, kun on kyse suorasta lähetyksestä. Nostan hattua!

Kaikki ohjelman musiikin esittäjät ovat taitavia, mutta Diandra on kyllä omaa luokkaansa. Suorastaan odotan Diandran esityksiä. Paitsi että Diandra todellakin osaa laulaa, hän on myös hämmästyttävän muuntautumiskykyinen ja eläytyy kappaleisiinsa aidon tuntuisesti ilman päälle liimattuja eleitä. Muistelen, että silloin kun Diandra osallistui Idols-kisaan, raadissa mukana ollut Lilli Paasikivi totesi kommentissaan, että Diandrassa olisi ainesta myös "heille" tarkoittaen, että lahjat riittäisivät myös klassisen musiikin uralle.

Jos Diandra olisi esimerkiksi ruotsalainen tai britti, hänestä olisi tullut tai voisi tulla isokin tähti. Meillä Suomessa ei kuitenkaan ole sellaista osaamista eikä koneistoa, jolla kansainvälisiä menestyjiä leivotaan. En toki tiedä, olisiko Diadralla edes  hinkua suurempiin kuvioihin, mutta sinne hän kuuluisi.