En ole mikään Laura-fani, enkä sen puoleen Antti Tuisku -fanikaan. Itse asiassa en fanita ketään artistia; olen siihen liian vanha. Juu - mutta olin hyvilläni, että Laura pääsi finaaliin tanssikilpailussa. Miksikö? Ensinnäkin Laura osaa oikeasti tanssia. Toiseksi tuomaristo ei aina aina ollut oikeudenmukainen Lauraa & tanssipariaan kohtaan. Siinä vaiheessa kun kisassa vielä oli mukana tanssitaidottomia sahapukkeja, heille annettiin pisteitä "kehittymisestä" samalla kun tanssistaan kunnialla selviytynyt Laura pareineen sai kohtuuttoman vähän pisteitä. Tuomarointi ei ollut linjassa.

Laura kompuroi alussa, osittain ilman omaa syytään. Hänet oli parissa ensimmäisessä jaksosssa stailattu ja meikattu kolhon näköiseksi. Lisäksi hän erehtyi pelleilemään ja ilmeilemään tavalla, joka ehkä sopisi konserttilavalle mutta ei tällaiseen kisaan. No, nämä asiat on korjattu. Laurasta on tehty raikkaamman ja herttaisemman näköinen ja käytös pysyy kurissa.

Anttihan tämän kisan varmaan faniensa ansiosta voittaa. On kuitenkin mukavaa, että oikeasti parhaat pääsivät kuin pääsivätkin finaaliin, vaikka kyse onkin viihdeohjelmasta, jossa osaaminen ei ole koko homman pointti.