Enpä ehdi tänne paljon kirjoitella, ja lyhyeksi jäänee juttu nytkin. Mutta joo, kohta on kunkkarit, kuitenkin ja monen mutkan kautta. Itse olisin jättänyt ne tänä vuonna väliin,  ja vähintään ne olisi pitänyt järjestää jossain muualla kuin Seinäjoella. On kohtuutonta, että kunkkarit on kahtena vuotena peräkkäin samalla paikkakunnalla, vaikka Seinäjoki ei tänä vuonna pääsekään hyötymään yleisömäärästä. Kunkkarit olisi voinut antaa sellaiselle radalle, jolla ei ole resursseja järjestää "oikeita" kunkkareita.

Kuten aina, aion kuitenkin katsoa kunkkarilähdöt ja muutaman muun kiinnostavimmista lähdöistä. Meillä on tapana valita jokin suosikki/suosikkeja kannustettaviksi. Valintaperusteet ovat ihan höttöä (esimerkiksi hevosen hauska nimi), koska hommaa ei oteta vakavasti. Itse aioin tänä vuonna kannattaa Liisan Tulilintua kuningattareksi. LT on kyvykäs hevonen, mutta laukat ovat olleet riesana. Peukut pystyyn, ettei taas käy niin! Jos LT jättää leikin kesken, fanitan Virin Camillaa. Oriiden puolella on Camri ikisuosikkini. Harmi ettei tyyylikäs Camri ole koskaan onnistunut. Jos Camrilla ei voi ajaa kaikkia matkoja, laitan pelimerkit Vixenille. koska Vixen on tämän kulmakunnan kasvatteja.

Luulenko, että jokin noista neljästä voittaa tittelin? Itse asiassa en, mutta sehän ei olekaan kannustamisen kannalta tärkeintä. Tärkeintä on jalo kilpa:)