No niin, raketit on paukuteltu ja hengissä ollaan. Tuisku ja Pilvihän eivät välitä niistä pätkääkään, mutta Luna pujahtaa sängyn alle heti, kun kuulee ensimmäisen paukahduksen. Eilisestä selvittiin kuitenkin harvinaisen vähällä hermoilulla. Luulen, että ajankohtaan nähden vankka lumipeite vaimensi ääniä; en kuullut kuin muutaman isomman paukahduksen, vaikka raketteja ammutaan näissä maisemissa paljon, on ainakin ennen ammuttu. Lunakin tuli sängyn alta muiden joukkoon. Yhdeksän tienoilla käytin koirat vielä ulkona. Kyllähän Lunaa jännitti, mutta ei se sentään pahemmin hysterisoitunut. 

Pakkaset ovat toistaiseksi mennyttä, mutta keli oli aamulla ikävä: suojasää, navakka tuuli  ja vesitihkua. Tällä hetkellä näyttäisi satavan räntää. Havupuut ovat vielä lumisia, mutta lehtipuut ovat saaaneet luopua kuurapeitteestään. Ei ole enää niin kaunista kuin oli joulun pyhinä. 

Huomenna koittaa arki. Ihan kiva. Olen yrittänyt pysyä poissa alennusmyynneistä, mutta taidan kummiskin piipahtaa. Sitten pitää keksiä korjaaja (?) joulusiivouksessa rikkoutuneelle imurille. Joo - avasin äsken uuden pöytäkalenterin. Kuinka ollakaan, sivut alkavat maaliskuusta! Ei kun Prismaan vaihtamaan sitä