Kun rupesin huvikseni kirjoittamaan tätä blogia, arvelin, että viitseliäisyyttä riittää muutamaksi kuukaudeksi. Ei uskoisi, että kaksi vuotta on plakkarissa. Välillä kyllästyn ja päätän lopettaa - ja jatkan kuitenkin. Kokeilin myös aivan yksityisen päiväkirjan pitämistä, mutta se on tylsempää, vaikka siihen voi kirjoittaa myös henkilökohtaisempia juttuja. Julkiseen blogiin en halua niitä kirjoittaa. Yleisluontoisia asioita ei puolestaan ole juuri  itua näpytellä vain itselleen. Sitä paitsi julkisuudesta on sekin etu, että pitää  hieman funtsia, mitä hölöttää ja miten, vaikka näiden juttujen kieliasu ei varsinainen kunnianhimoni kohde olekaan. Pahimpia kömmähdyksiä yritän kuitenkin vältellä.

Muistelen, että lupasin vuosi sitten laittaa blogiin kuvia...Nyt olen päässyt niin pitkälle, että luin ohjeet, miten kuvia laitetaan. Heh. Kuten ennenkin, kaavailen välillä muuttoa muualle tai ainakin kirjallisuusosion irrottamista toisaalle. Mutta joo, koska blogi ei ole järin tärkeä, vissiin pysyn toistaiseksi tässä.

Minulta on myös kysytty, miksi en kirjoittelisi FaceBookissa sen sijaan, että pyörin vanhanaikaisessa blogissa. Luulenpa, että olen ennenkin kertonut viihtyneeni naamakirjassa noin kaksi viikkoa. Tykkään blogista juuri siksi, että se on vanhanaikaisen vaivaton.