Aloitin bloggaamisen vuosi sitten. Ajatuksena oli kokeilla, mikä bloggaamisessa ihmisiä kiehtoo. Luulin, että kirjoitan jutun silloin, toisen tällöin. Kuinka ollakaan, tämä todellakin on aika hupaisaa ja olen kirjoittanut enemmän kuin kuvitttelin. Kirjoittamisessa on se hyvä puoli, että pannakseen asiat "paperille" pitää omassa päässä vähän fundeeerata, mitä aikoo sanoa. Vaikka blogi on vaatimaton foorumi, ihan mitä tahansa ei viitsi pöpistä. Joskus menee hierman provoilun puolelle, mutta enimmäkseen olen kirjoittanut turhankin totisesti, mitä mieltä oikeasti olen käsittelemistäni asioista.

Blogin ulkoasu on karu: vakiopohja ilman kuvia. Kuvien lisäämistä olen harkinnut. Ihmisten kuvia en missään nimessä laittaisi nettiin, mutta kaipa koirien kuvia voisi laittaa, ym. sekalaisia otoksia. Tosin inhoan sitä ajatusta, että parhaat kuvani löytyvät kohta jonkin virtuaalikennelin sivuilta tai ovat muuten väärässä käytössä. Huonommilla kuvilla ei olisi niin väliä, mutta eipä niitä tähänkään viittis laittaa: eukko ei osaa edes ottaa kuvia...Kuvien laittamista on jarruttanut myös se, että välillä suunnittelen muuttoa. Todennäköisempää kuitenkin on, että laiskuuttani pysyn Vuodatuksessa.

Tämä ei ole Suomen suosituin blogi Valtaosa lukijoista on pistäytyjiä, mutta jotkut jopa lukevat blogia. Terveisiä ja hyvää jatkoa kaikille lukijoille! Toistaiseksi aion jatkaa bloggaamista.