Olen periaatteessa ottanut kannan, etten tässä blogissa mainosta mitään tuotetta tai palvelua. Silloin tällöin teen poikkeuksen kuten nyt. Ostin Toivalan Hankkijalta akkukäyttöisen ruohonleikkurin, siis oikean leikkurin, ei trimmerin. Palvelupisteen myyjä lähti hakemaan sitä varastosta. Jäin odottamaan. Ja odotin. Ja odotin. Tutkin joutessani siemenvalikoiman ja koirien märkäruoat, työhanskat ja isot kukkaruukut. Sitten taas odotin. Aloin jo epäillä, että tyyppi on lähtenyt ruokatunnille ja sommittelin mielessäni jotain närkästynyttä kommenttia toiselle myyjälle.

Lopulta myyjä palasi, ei pahvilaatikon vaan valmiiksi kootun leikkurin kanssa! Seuraavaksi hän pyytämättä opasti, miten leikkuria käytetään. Kiitos kiitos! Olen toki aikas rutinoitunut leikkurien kasaaja ja käyttäjä, mutta mukava on välillä saada palveluakin. Enimmäkseenhän palvelu nykyään tarkoittaa itsepalvelua.

Niin. Sitten on se inhorealistinen vaihtoehto, että tämä leikkuri on aikaisemmin ollut liikkeen puolella näytekappaleena ja koottu joskus sitä varten. Nooh, kivempi ajatella, että homma tehtiin juuri minua varten! Mutta annanko Hankkijalle pisteet? Jaa-a.