Olen saanut neljä koronarokotetta ja sairastanut koronan huhtikuussa 2022. Ei auttanut, sairastuin silti koronaan. Oireet ovat olleet samat kuin edellisellä kerralla, pääasiassa kurkkukipu ja aivan järkyttävä yskä ym. Pääoireet ovat menossa melko nopeasti ohi. Nyt odotan, seuraako tautia samanlainen pitkä laahus kuin aikaisemminkin: viikkokausien ajan piti kakostella limaan hengitysteistä ja uupumus kesti vielä pitempään. Joskus juhannuksen tienoilla alkoi tuntua, että olo on ihan normaali.

Onnistuin  ennen sairastumista saamaan rokotusajan joulukuun alkuun. Se kai on nyt turha? Influenssa- ja koronarokotukset ovat synnyttäneet täälläkin jo tutuksi tulleen härdellin. Miten on mahdollusta, että sama osaamattomuus jatkuu vuodesta toiseen? Siedettäisiinkö tällaista törttöilyä yksityisessä yrityksessä?

Loppukevennys: Kävinpä myös parissa laboratoriokokeessa, jotka eivät  suoranaisesti liittyneet koronaan. Lääkäri soittaa ja kertoo tulokset "jo"  kahden viikon kuluttua.

Toinen kevennys: Myös koiran terveydessä on ollut jotain häikkää, ei mitään vakavanoloista, mutta kumminkin. Mentiin siis eläinlääkäriin, jossa otettiin verikoe. Tulokset valmistuivat tuossa tuokiossa, ja eläinlääkäri kommentoi niitä. Haluaisinpa syntyä seuraavassa elämässä suomalaiseksi koiraksi.

(10.11. muutettu vähän otsikkoa ja lisätty juttu koirasta.)