Jorma Uotinen "kohautti" taas kiroilemalla, tällä kertaa Elämäni biisi -ohjelmassa. Edellisen kerran hän täräytti  perkeleen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman esiintyjälle, en muista kenelle. Mutta miksi? Uotinen on niin supertunnettu, ettei hän tarvitse minkäänlaista yllätyksellisyyttä tullakseen huomatuksi. Mitä ihmeen lisäarvoa kiroileminen tuo hänen esiintymiseensä? Ei niin mitään. Se on yksinomaan tympeätä.

Kaiken lisäksi Katja Stål painotti edellisessä ohjelmassa, ettei ohjelmassa kiroilla. Uotinen sitten kapinoi tätä kieltoa vastaan. Oi että! Onpas rohkeaa.

Jatkoa: Nyt kiroili myös Lilli Paasikivi. Li Andersson kuvaili vaalitappiota jotenkin niin, että vituttaa kuin pientä eläintä. Ronja Salmi päästeli televisio-ohjelmassaan ärräpäitä, kun  ohjelmassa esiintynyt nuori nainen ei taaskaan päässyt lääkikseen. Muitakin esimerkkejä olisi. Julkimot haluavat tehdä kiroilusta salonkikelpoista. Maailma ei toki siihen kaadu, mutta en silti ymmärrä tätä trendiä. Minusta se on nolo. Ehkä olen vain liian vanha ymmärtääkseni nykyajan kotkotuksia. Ei voi mittään.

(Viimeinen kappale ja lihavoinnit lisätty klo 22.25.)