Niin miksi? Olen tätä aikaisemminkin kysellyt saamatta vastausta. Mieluummin annetaan palstojen viettää hiljaiseloa ja suorastaan hiipua tarpeettomiksi kuin sallitaan uusien ihmisten tulo palstalle taustailun kautta. Kuulun itsekin niihin ihmisiin, jotka eivät todellakaan viitsi rekkautua tänne ja tuonne vain sen tarkistamiseksi, millaisesta foorumista yms. mahtaa olla kyse. En ymmärrä sitäkään, miksi satunnaiset matkailijat eivät saisi vilkaista palstaa ja jatkaa matkaa jäämättä asumaan. Kenelle siitä on haittaa?

 Rekisteröityminen sen enempää kuin  omalla nimellä kirjoittaminenkaan ei sinänsä ole minulle ongelma, jos asia tai palsta on sen arvoinen. (Tässä blogissahan ei ole nimeäni, mutta riittävän monet tietävät, kenellä on havannankoirat Tuisku, Pilvi ja Luna, joten en ole mikään anonymous.)

Se että kirjoittamiseen vaaditaan rekisteröitymistä, on sen sijaan ymmärrettävää. Jos lisäksi vaaditaan sitä omaa nimeä tai muuta täsmätunnistetta, saadaan palsta pysymään asiallisempana, mikä on tietenkin järkevä tavoite.