Helsingin Sanominen piti ilmestyä eilen; tänään ja huomennahan se ei ilmesty kuten eivät muutkaan sanomalehdet. Lehteä ei kuitenkaan näkynyt eikä kuulunut. Siispä katsoin netistä lehden jakelutiedotteen. Joo, on jotain hämminkiä mutta jaetaan klo 23:een mennessä. Paitsi että ei jaettu, eikä eilisen paperilehti ole tullut vieläkään 25.12. klo 11.30. Digilehti on toki ilmestynyt. 

Minulla on digilehteen lukuoikeudet. Miksi siis kiukuttelen? Siksi ettei HS:n tiedotus toimi. Olisiko ylivoimaista kertoa lehden nettisivuilla (ei siis asiakaspalvelun lomakkeella vaan vakiosivuilla), miksi lehti jäi tulematta ja mikä on tämän päivän arvio jakeluaikataulusta. En ainakaan löydä sivuilta tällaista tietoa. Jos se siellä on, niin hyvin on piilotettu! Ennen kaikkea toivon lehdelta pahoittelua tilanteesta. On sentään joulu, ja sattui tällainen moka. Aina voi sattua jokin ylivoimainen este, painokone voi mennä rikki tms. Sen ymmärrän eikä siitä ei kannata hiiltyä. Mutta hälläväliä asenne lukijoita kohtaan ei tunnu mukavalta:  ei teidän tartte mitään tietää, odottakaa nyt vaan.

Onkohan lehti ilmestynyt pääkaupunkiseudulla? Silloinhan takametsistä ei niin tarvitse välittääkään.

P.S. Nyt katsoin jakelutilannetta eri paikasta kuin aikaisemmin. Siellä kerrottiin, että sunnuntain 24.12. lehti jaetaan vasta 27.12., jos paikkakunnan lehteä ei jaeta sunnuntaina. Sillä lailla!

P.S. Nyt katsoin jakelutilannetta eri paikasta kuin aikaisemmin. Siellä kerrottiin, että sunnuntain 24.12. lehteä ei jaeta, jos paikkakunnalla ilmestyvää lehteäkään ei jaeta. Sunnuntain lehti jaetaan 27.12. Sillä lailla!